Rem

Banyoles

El CNB i la Federació Catalana de Rem recuperen aquest cap de setmana la PAMrace Regatta amb 673 embarcacions

Ràdio Banyoles

Divendres 23 d’abril · 13:05

L’open, de caràcter internacional, és l’evolució de la Regata Pedro Abreu i s’allargarà fins diumenge al migdia.
F: CN Banyoles
F: CN Banyoles

Aquest cap de setmana se celebra la PAMrace Regatta – Pedro Abreu Memorial 2021 a Banyoles, organitzada pel Club Natació Banyoles i la Federació Catalana de Rem. Es tracta d’un esdeveniment esportiu de rem que engloba el XVI Trofeu Pedro Abreu, el XV Open Internacional de Catalunya i el XV Trofeu Ciutat de Banyoles. El format amb la denominació PAMrace Regatta es va estrenar el 2019 i l’any passat es va haver de suspendre per la pandèmia.

Ara es recupera amb aquesta edició, que tindrà la participació de 673 embarcacions de 27 clubs diferents que competiran en totes les categories, de cadet a veterà, i en totes les diferents modalitats de banc mòbil.

Homenatge a un dels impulsors del rem a Banyoles

La Regata Pedro Abreu va néixer el 2 d’abril de 2005 per a homenatjar un dels principals impulsors i mecenes del rem a Banyoles, Pedro Nolasco Abreu. El 2004, un grup de veterans del Club Natació Banyoles van decidir que Abreu mereixia un homenatge i així va començar la primera edició, amb les dues modalitats que reben aquest trofeu: el 8+ absolut masculí i el 4x absolut femení. Un any més tard s’hi van unir dos trofeus més, l’Open Internacional de Catalunya i el Trofeu Ciutat de Banyoles.

A l’Open Internacional de Catalunya hi puntuen les dues regates del Trofeu Pedro Abreu i s’entrega medalla al primer classificat de cada mànega. El Club que més suma comptant totes les mànegues s’emporta el trofeu Ciutat de Banyoles. Cal destacar que només hi ha sistema d’eliminatòries per temps en les dues proves del Trofeu Pedro Abreu. La resta, disputaran diverses mànegues segons el volum de participants i la classificació final es calcularà directament segons els millors temps aconseguits i no per la posició en les mateixes mànegues. La competició arrencarà dissabte al matí i s’allargarà fins diumenge al migdia.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text