CNB

Banyoles

El CNB homenatja Carol Routier i Mario Mola i exposa els seus mallots al nou vestíbul principal

Ràdio Banyoles

Dilluns 3 de maig · 14:08

Divendres es van inaugurar oficialment les obres del nou accés a les instal·lacions i al restaurant Vora Estany.

El Club Natació Banyoles i el restaurant Vora Estany han inaugurat oficialment aquest divendres el nou vestíbul principal de les instal·lacions. Ho han fet amb un acte institucional i un homenatge als triatletes Mario Mola i la banyolina Carol Routier. Des d’ara, s’exposen a la paret del vestíbul els mallots que van utilitzar a la Copa del Món de triatló que es va fer a Banyoles el 2019 i que els esportistes van entregar al Club.

Routier i Mola han agraït el gest de l’entitat, destacant la forta vinculació que tenen amb el Club i la ciutat.

L’espai on s’exposen ara els mallots serà itinerant i s’hi aniran mostrant cartells de competicions, fotografies i d’altres objectes relacionats amb les diferents seccions de l’entitat.

Nou vestíbul

Les obres són iniciativa del restaurant Vora Estany, que va plantejar en primer lloc una renovació dels lavabos i finalment s’ha fet una actuació global. Els treballs han permès crear un espai diàfan obrint un pas sense portes que permet una circulació més fluida, sense barreres. També s’han millorat els accessos canviant el torn giratori d’entrada a la instal·lació esportiva per tres moderns torns, un d’ells adaptat a persones amb mobilitat reduïda.

El president del Club Natació Banyoles, Albert Comas i el gerent del Grup Tastum, Robert Gelmà, responsable del Vora Estany, han destacat la col·laboració que han tingut per tirar endavant el projecte, en el que s’hi han involucrat totes les parts per aconseguir una millora de “la imatge d’entrada a l’Estany” per a molts visitants.

L’acte d’inauguració oficial del nou vestíbul ha comptat amb la presència dels expresidents del Club Jordi Banal, Joan Anton Abellán i Àngel Dutras, membres de la junta actual i l’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text