CNB

Banyoles

El CNB ha estrenat les obres del vestíbul d’entrada amb nous torns d’accés a les instal·lacions

Ràdio Banyoles

Dijous 22 d’abril · 13:12

L’actuació ha reordenat l’espai, guanyant amplitud i integrant l’entrada al restaurant Voraestany, que ha impulsat la reforma.

El Club Natació Banyoles ha estrenat aquesta setmana les obres del nou vestíbul de l’entrada principal. L’actuació, que durant unes setmanes ha obligat a entrar per la terrassa, s’ha impulsat principalment per part del restaurant Voraestany, que ha canviat la zona de bar i ha fet els lavabos nous.

El projecte s’ha treballat conjuntament amb el Club per millorar el vestíbul col·locant portes corredisses automàtiques i nous torns d’accés a les instal·lacions pels socis. Un dels membres de la junta, l’arquitecte Toni Bramon, ha detallat que el projecte ha permès donar més amplitud a la zona retirant elements obsolets i millorant les obertures.

L’accés al restaurant també s’ha integrat, amb una persiana que tancarà l’establiment quan no estigui en servei, però que permet oferir un únic espai obert sense portes ni barreres.

En total s’han instal·lat tres torns nous, un adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, que substitueixen un únic torn de ferro que hi havia fins ara. El nou sistema ha començat a funcionar aquest dimecres en període de proves per comprovar que tot funcioni correctament. L’accés serà únicament per aquest punt, mentre que la sortida serà pels dos torns de la terrassa exterior. El sistema per entrar i sortir segueix sent el braçalet o la targeta personal.

Enllestida aquesta reforma, el club té previst més endavant ampliar la zona del gimnàs de la primera planta guanyant la zona de la terrassa exterior.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text