Natació

Banyoles

El CNB ha acollit el Trofeu Nedador Complet - Reis Aleví amb gairebé 300 participants d’arreu de Catalunya

Ràdio Banyoles

Dimecres 12 de gener · 14:54

Els nedadors locals van arribar a dues finals B d’una prova preparatòria pel Campionat de Catalunya.
F: CN Banyoles
F: CN Banyoles

La piscina interior del Club Natació Banyoles va acollir dissabte passat el Trofeu DS Nedador Complet de Reis Aleví durant tot el dia. El trofeu, organitzat per l’entitat banyolina i la Federació Catalana de Natació, és una prova preparatòria del Campionat de Catalunya que reuneix els millors nedadors del moment d’aquesta categoria. Tots els participants van competir en 100m papallona, 100m esquena, 100m braça i 100m lliures al matí i els 24 millors es van classificar segons la suma de temps d’aquestes quatre proves per nedar els 100m estils a les finals A, B o C.

A la cita hi van prendre part 280 nedadors i nedadores d’entre 11 i 14 anys de 56 clubs diferents. Com a resultats més destacats pels nedadors locals Arnau Coll, de 12 anys, va ser primer a la final B (9è de la general) i Biel Martín també va disputar la final B de la seva edat, 14 anys, i va ser segon (10è de la general).

La jornada es va allargar des de primera hora del matí i fins al vespre, amb molta afluència de públic tot i les restriccions. La competició es va retransmetre en directe en línia al web de la Federació Catalana de Natació.

F: CN Banyoles
F: CN Banyoles

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text