Rem

Banyoles

El CNB ha acabat quart a la classificació per equips de la PAMrace 2021 disputada a l’Estany

Ràdio Banyoles

Dimecres 28 d’abril · 14:49

El Trofeu Pedro Abreu, que guanyen el primer classificat del 8+ absolut masculí i el 4x absolut femení, va ser pel RC Labradores i el CN Sevilla respectivament.
F: @rowingfriends
F: @rowingfriends

El cap de setmana passat es va disputar la PAMrace Regatta – Pedro Abreu Memorial 2021 a Banyoles, organitzada pel Club Natació Banyoles i la Federació Catalana de Rem. Es tracta de la cita que engloba el XVI Trofeu Pedro Abreu, el XV Open Internacional de Catalunya i el XV Trofeu Ciutat de Banyoles.

El Real Círculo de Labradores va destacar emportant-se la victòria per clubs al Trofeu Ciutat de Banyoles amb 2.048 punts. Van completar el podi el CN Amposta (1478 punts) i el RCR Alicante (1387 punts). El CNB va ser quart amb 1261 punts. Els banyolins eren un dels equips amb més representació i van guanyar diverses proves. Tot i això, va ser un cap de setmana de dol per la secció per la mort del pare d’un dels components de l’equip sènior. Per això els remers i remadores van competir amb un crespó negre al pit.

En total, 669 embarcacions van competir en alguna de les modalitats, totes les de banc mòbil per categories de cadet a veterà. El Trofeu Pedro Abreu, que guanyen el primer classificat del 8+ absolut masculí i el 4x absolut femení, va ser pel RC Labradores i el CN Sevilla respectivament.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text