Rem

Banyoles

El CNB firma un gran Open Primavera de rem a l’Estany i tindrà una dotzena de remers a l’equip estatal

Ràdio Banyoles

Dilluns 19 de març 2018 · 12:28

Sis banyolins han començat la concentració absoluta i sub-23 a Banyoles i aquesta setmana mitja dotzena de juvenils seran cridats per anar a Sevilla.

 

L’Estany de Banyoles ha acollit aquest cap de setmana l’Open Primavera d’accés a l’equip estatal de rem. És la cita que marca bona part de la temporada pels remers i remadores perquè serveix als tècnics de la Federació Espanyola per configurar els bots que afrontaran les competicions internacionals de la temporada. I, per sort pels esportistes, s’ha fet amb magnífiques condicions meteorològiques.

 

La regata es disputa en modalitats individuals i per parelles segons les categories i hi han pres part centenars de remers i remadores de tot l’estat. El CNB ha firmat uns molt bons resultats i s’ha endut un total de quatre podis en les finals A. Concretament, Montse Gassiot ha estat 2a cadet, Aina Prats 2a juvenil, Joan Cagigos i Aleix Garcia 2ns juvenils i Adrià Mitjavila ha estat 3r en pes lleuger. A més, la secció del Club ha sumat diverses posicions en finals A i podis en altres finals.

 

Rècord de seleccionats

 

L’entrenador banyolí, Carles Grabulosa, ha destacat el bon rendiment dels esportistes locals el cap de setmana a l’Estany subratllant que en les darreres dues o tres setmanes s’han implicat molt en la preparació de la cita. Més enllà dels podis aconseguits, la regata serveix per obtenir lloc per l’equip estatal, i la secció ha assolit el seu rècord perquè tindrà una dotzena de remers i remadores a les diferents concentracions.

 

6 concentrats a Banyoles

 

Aquest mateix dilluns ha arrencat la concentració absoluta i sub-23 a Banyoles. Hi estan concentrats sis remers del CNB: els sub-23 Paula Salarich, Manel Balastegui, Dennis Carracedo, Jordi Jofre i Alfred Monford, a més del lleuger absolut Adrià Mitjavila. Els tècnics de la federació faran proves per configurar els bots que disputaran la Copa del Món i la regata internacional de Piediluco (Itàlia).

 

Al llarg d’aquesta setmana es confirmaran la mitja dotzena de remers i remadores banyolins que es concentraran a Sevilla durant la Setmana Santa amb l’equip estatal juvenil que també prepararan la Copa del Món i l’Europeu de la categoria.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text