Música

Banyoles

El Club Natació Banyoles programa el concert de Joana Serrat en el marc de les Festes d’Agost

Ràdio Banyoles

Divendres 16 de juliol · 13:29

L’actuació serà el 12 d’agost i la cantautora presentarà el seu cinquè disc, ‘Hardcore from the heart’.

El Club Natació Banyoles torna a programar els concerts a la gespa aquest estiu. Concretament, s’ha programat l’actuació de Joana Serrat, que presentarà a Banyoles les cançons del seu cinquè treball, ‘Hardcore from the heart’ (Great Canyon Records, 2021), un viatge emocional que parteix de la pèrdua i desemboca en l’acceptació.

El treball inclou deu cançons enregistrades al Redwood Studio de Denton, a l’estat nord-americà de Texas, amb la batuta del seu amic, l’enginyer i productor Ted Young (Kurt Vile, Sonic Youth). El llançament de l’àlbum s’ha fet a escala mundial a través del segell independent britànic Loose Music.

El concert de Joana Serrat a Banyoles serà el 12 d’agost i forma part de la programació de les Festes d’Agost. Les entrades tenen un preu de 15 euros per als socis i 20 euros per als no socis, i es poden comprar al web del club o a l’àrea privada de socis a l’apartat ‘Inscriure’s a activitats’. També es podran adquirir el mateix dia del concert a la taquilla del Club, a un preu de 25 €.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text