Ciclisme

Banyoles

El Club Ciclista Banyoles celebra els 65 anys amb una cursa social fins a Rocacorba

Ràdio Banyoles

Dimecres 28 de setembre · 14:55

La prova consistirà en un recorregut de 56 km i està oberta a totes les categories a partir dels 17 anys.

El Club Ciclista Banyoles arriba aquest 2022 al seu 65è aniversari i per celebrar-ho ha creat un nou mallot inspirat en el primer disseny i també ha organitzat una prova de ciclisme de carretera per aquest diumenge. Es tracta d’un circuit social open, obert a totes les categories a partir de Juniors (majors de 17 anys), que comença a Banyoles i arribarà fins a Rocacorba.

El president de l’entitat, Jordi Teixidor, explica que tot i que és la primera edició amb una cursa d’aquestes característiques, volen que tingui continuïtat.

De Banyoles a Rocacorba

La prova de 56 km començarà a Banyoles a les 10 h del matí i sortirà en direcció a Sant Miquel, enfilarà cap a Mieres, el Torn i Sallent, per tornar a baixar cap a Mieres, en direcció Porqueres, Pujarnol i acabarà a Rocacorba (concretament a Puigsou, a l’última antena).

El port de Rocacorba és un dels més freqüentats de la zona, molt utilitzat pels corredors professionals. Amb un total de 13,8 km, un percentatge de desnivell mitjà del 6% i rampes fins al 15%.

Trofeu pels 3 primers classificats en cada categoria
L’organització avisa que el lloc d’arribada té molt poc espai i que en l’últim quilòmetre i mig no podran passar els cotxes. L’entrega de premis als tres primers classificats de cada categoria es farà al pla de Martís. Per tenir més informació sobre la prova es pot enviar un correu electrònic a info@ccbanyoles.com

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text