Esports

Banyoles

El Club Arts Marcials Banyoles ha celebrat 20 anys amb una exhibició al pavelló de la Farga

Ràdio Banyoles

Dimarts 21 de juny · 14:22

L’entitat recupera així la seva festa pública anual, després d’haver estat un any i mig sense activitat a causa de la Covid-19.

El pavelló de la Farga ha acollit aquest dissabte una exhibició d’arts marcials per celebrar el vintè aniversari del Club d’Arts Marcials Banyoles. L’acte ha presentat les tècniques treballades al llarg del curs de la vuitantena de participants de les diverses seccions del club, des de les infantils fins a les d’adults, passant per la defensa personal femenina.

El president del club, Ivan Moron, ha explicat que, més enllà de formar en arts marcials, són una escola de valors i de millora personal. Així, ha volgut destacar que la filosofia de l’entitat s’ha mantingut des que es va fundar.

El Club Arts Marcials Banyoles va fundar-se l’any 2000, i des de llavors ha format gairebé més de 500 alumnes en arts marcials japoneses. El 2020, quan havia de celebrar el vintè aniversari, va veure’s obligat a tancar el dojo ‘sine die’ a causa de les limitacions de la pandèmia.

Després d’un any i mig, el club ha pogut reprendre l’activitat i ha celebrat la festa pendent dels vint anys. Ivan Moron ha explicat que han pogut reobrir gràcies a l’empenta dels alumnes, que van demanar de tornar a entrenar sobre el tatami.

La celebració dels vint anys del Club Arts Marcials Banyoles ha comptat amb un públic de més de 200 persones. L’acte s’ha tancat amb el lliurament de dues plaques commemoratives: la primera, a Òscar Monistrol, fundador de l’entitat. L’altra placa s’ha dedicat a l’Ajuntament de Banyoles per la confiança en l’entitat i l’ha recollida el regidor d’Esports, Jordi Congost.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text