Atletisme

Banyoles

El Centre Excursionista recupera aquest mes de gener la proposta Banyoles de nit

Ràdio Banyoles

Dijous 13 de gener · 13:07

Es proposen tres sortides de curses de muntanya de nit per l’Estany i els turons del voltant amb una dificultat progressiva.
F: Centre Excursionista de Banyoles
F: Centre Excursionista de Banyoles

Aquest divendres arrenca una nova edició del Banyoles de nit, una proposta de la secció de Curses de Muntanya del Centre Excursionista de Banyoles. L’entitat ha organitzat tres sortides per l’Estany i els turons del voltant amb una dificultat progressiva. El seu objectiu és fer una lliga entre els tres recorreguts, de manera que cadascun d’ells tingui una puntuació: la primera un punt, la segona dos i la tercera tres.

El primer recorregut es farà aquest divendres 14 de gener a les 20 h del vespre amb una volta a l’Estany i al Puig de Sant Martirià (10 km). La segona ruta es farà el divendres 21 a la mateixa hora amb una volta a l’Estany, el Puig de les Gitanes, Puig Clarà i el Puig de Sant Martirià (12,7 km). La proposta Banyoles de nit es tancarà el divendres 28 amb un recorregut nou amb més desnivell per Sant Patllari i la Volta a l’Estany amb un total de 17 km.

El membre de la junta del Centre, Ramon Pou, ha destacat com a novetat el canvi en el recorregut a Sant Patllari que suposarà un major desnivell. Pou ha afegit que l’objectiu de recuperar la proposta ‘Banyoles de nit’ és permetre a la gent que vulgui fer un recorregut al vespre, ho pugui fer amb un tram senyalitzat i cintes reflectants que fan més segura l’activitat.

Per puntuar, caldrà fer com a mínim dues curses i la del divendres 28 a Sant Patllari serà obligatòria per tal de poder puntuar. El recompte es farà d'acord amb els punts de participació i a la suma de temps en què s’hagi fet cada recorregut. El concurs tindrà una categoria masculina i una femenina i cada guanyador tindrà de regal una samarreta del Centre Excursionista.

Protocol Covid-19

El Centre Excursionista ha aprovat un reglament per complir les mesures de seguretat de la Covid-19 de cara a la sisena edició de ‘Banyoles de nit’. Per això, es preveu que les inscripcions es facin davant l’entrada del local de l’entitat i es mantinguin les distàncies de seguretat durant el recorregut.

Seguint els plans de seguretat, la gent en lloc d’entrar per fer les inscripcions es quedaran fora i s’apuntaran al carrer. Abans de l’inici de la cursa, caldrà portar mascareta, i a l’hora de córrer cadascú decidirà si la porta o no.

Per a més informació es pot consultar la web de la secció de curses de muntanya del Centre Excursionista de Banyoles. També es pot enviar un correu electrònic a cursesdemuntanyaceb@gmail.com o al telèfon 699059736.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text