Sanitat, Salut

Banyoles · Pla de l'Estany

El casal del barri de Sant Pere acull una nova jornada de vacunació sense cita per a resident al Pla de l’Estany

Ràdio Banyoles

Dijous 13 de gener · 13:59

Serà aquest divendres a la tarda i s’administraran dosis de record per a majors de 40 anys i primeres dosis per a majors de 12 anys.

El casal del barri de Sant Pere, al carrer Maria Montessori s/n de Banyoles, acollirà aquest divendres una nova jornada de vacunació sense cita, dirigida a persones residents al Pla de l’Estany. S’administraran terceres dosis a persones majors de 40 anys o més vacunades amb Moderna o Pfizer, i a persones vacunades amb AstraZeneca o Janssen de qualsevol edat. També hi poden acudir infants majors de 12 anys per a primeres dosis.

La jornada arrencarà a les 16 h i s’allargarà fins a les 20 h o fins a exhaurir existències. El Pla de l’Estany ja va acollir una jornada de vacunació sense cita prèvia per a dosis de record a mitjans de desembre, en aquest cas al mòdul exterior del CAP de Banyoles per a persones majors de 60 anys, que va tenir una molt bona acollida.

Paral·lelament, es pot continuar demanant cita per a la vacunació tant de terceres dosis a majors de 40 anys com primeres a infants i majors de 12 anys a vacunacovidsalut.cat.

En aquests moments, segons dades de Salut, al Pla de l’Estany 10.406 persones s’han vacunat de la tercera dosi, i 25.148 persones compten amb la pauta completa de vacunació.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text