Joventut

Pla de l'Estany

El Carnet Jove #DeBny s’obre als joves de 14 a 30 anys de tots els municipis del Pla de l’Estany

Ràdio Banyoles

Divendres 8 d’octubre 2021 · 13:12

La iniciativa ofereix descomptes als establiments locals amb l’objectiu de fomentar el consum de proximitat entre la població jove.

Els joves dels municipis petits del Pla de l’Estany també podran fer ús del Carnet Jove #DeBny, que s’ha ampliat a la resta de la comarca. L’Ajuntament de Banyoles i el Consell Comarcal han unit esforços per fer arribar la campanya de promocions i descomptes als comerços locals i serveis a tots els joves del Pla de l’Estany. Concretament, la iniciativa es dirigeix als més de 2.000 joves de la comarca d’entre 14 i 30 anys, que se sumen als 4.000 de Banyoles que ja podien sol·licitar el carnet fins ara.

La regidora de Joventut de l’Ajuntament de Banyoles, Gemma Feixas, ha destacat que l’objectiu és fer créixer la iniciativa i consolidar-la, ja que com més usuaris hi hagi més avantatges podran oferir els comerços adherits.

Sol·licituds als ajuntaments

Es tracta d’un carnet totalment digital, que es pot sol·licitar a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Banyoles. Els joves de la comarca que s’hi vulguin adherir han d’omplir la sol·licitud i tramitar-la directament a través de la seu electrònica o bé descarregar-la i fer-la arribar a l’Ajuntament de Banyoles, a qualsevol ajuntament de la comarca o al Consell Comarcal per finestreta única.

El conseller comarcal de Promoció Econòmica, Oriol Serrà, detalla que s’ha volgut posar fàcil als joves perquè se sumin a la campanya, destacant la bona entesa entre les dues institucions com un avantatge per a totes les parts.

100 sol·licituds

El Carnet Jove #DeBny es va posar en marxa a finals de l’any passat i des de llavors l’han sol·licitat un centenar de joves de la ciutat d’entre 14 i 30 anys. De moment, hi ha 24 comerços adherits a la iniciativa, però l’objectiu és que se n’hi vagin sumant més els pròxims mesos i arribar als 160 establiments de l’Associació Banyoles Comerç i Turisme. La presidenta de l’entitat, Dolors Busquets, valora molt positivament aquest projecte com una manera d’arribar al públic jove, que no acostuma a comprar al comerç local.

El Carnet Jove #DeBny és gratuït i té una vigència de dos anys, renovables fins a complir 30 anys. El llistat de descomptes que ofereixen els comerços es pot consultar a la pàgina web de l’Ajuntament de Banyoles.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text