Festes

Banyoles

El barri de Sant Martirià recupera la normalitat de la seva festa després de dos anys

Ràdio Banyoles

Dijous 4 d’agost 2022 · 14:11

La celebració serà aquest cap de setmana 5, 6 i 7 d’agost complint la 104a edició.

Les festes del barri de Sant Martirià de Banyoles comencen aquest divendres 5 d’agost a 2/4 de 10 del vespre amb cinema a la fresca i la projecció de la pel·lícula d’aventures “Jungle Cruise”.

El dissabte 6 d’agost segueix la festa a la mateixa hora i al mateix lloc, aquest cop, però, amb un sopar popular seguit per una sessió de ball amb el conjunt Genion’s. Tota la nit comptarà amb servei de bar.

Diumenge, l’últim dia de la celebració, la festa comença a 2/4 d’11 del matí amb la trobada de veïns on l’orquestra La Principal de Banyoles acompanyarà en cercavila el Sant i Penó portat pel Senyor Joan Rosell. A les 12h, la tradicional missa i, tot seguit, la Cobla La Principal de Banyoles interpretarà en format concert la sardana Gloriós Sant Martirià de Monsenyor Valentí Miserach i Grau. A la 1 del migdia es farà un vermut per la gentilesa de La Local Cooperativa acompanyat de sardanes amb la Cobla La Principal de Banyoles. Més tard, a 2/4 de 9 del vespre, tanca la festa amb el concert d’havaneres del grup Retorn.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text