Futbol

Banyoles

El Banyoles jugarà l’última jornada sense conèixer la resolució del recurs contra el Figueres

Ràdio Banyoles

Dijous 10 de juny · 14:44

Competició decidirà amb la lliga acabada i l’equip de l’Estany lluitarà diumenge per retallar distàncies amb els empordanesos i assegurar la 5a plaça.
F: Pere Prat Fotografia
F: Pere Prat Fotografia

La Federació Catalana de Futbol s’havia de pronunciar dimecres sobre el recurs per alineació indeguda del Figueres que van presentar el Banyoles i el Santfeliuenc. Però el comitè de competició s’ha limitat a obrir un expedient i emetrà el veredicte la setmana que ve. Això vol dir que l’última jornada de lliga al grup 5.E de Tercera Divisió es jugarà aquest diumenge sense saber la resolució del cas.

El Banyoles i el Santfeliuenc van presentar una reclamació per una presumpta alineació indeguda del jugador del Figueres Carles Coto a Igualada. Consideren que el futbolista no podia jugar perquè arrossegava una sanció de dos partits com a auxiliar de l’infantil figuerenc. L’extrem en va complir un com a jugador del primer equip i l’altre com a tècnic de l’infantil. Així, va ser alineat contra l’Igualada en un partit que el Figueres va guanyar i els dos equips perseguidors se senten perjudicats per aquesta alineació. Tot i això, el Figueres assegura que abans de fer-lo jugar el club va fer la consulta pertinent a la Federació. A més, l’equip empordanès també ha presentat un altre recurs per alineació indeguda de la Muntanyesa, que si s’admet els permetria sumar dos punts més.

Amb el tema sense resoldre i el lògic desconcert als clubs, doncs, els equips afrontaran l’última jornada de lliga oficialment amb la permanència decidida. El Figueres és quart i se salva, amb 36 punts, per 32 del Banyoles, 5è, i 30 pel Santfeliuenc, 6è.

Com si fos una final

En l’últim partit precisament el Banyoles rep el Santfeliuenc. L’objectiu és guanyar per consolidar la 5a plaça i intentar retallar diferències amb el Figueres esperant la resolució del recurs. Pel tècnic, Kiku Parcerisas, és una final i s’ha d’anar a totes.

El partit entre el Banyoles i el Santfeliuenc serà diumenge a les 5 de la tarda al Nou Estadi Miquel Coromina i Moretó i el tècnic també ha fet una crida a l’afició a omplir el camp.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text