Esports

Banyoles · Pla de l'Estany

El Banyoles Half Triathlon provocarà diverses afectacions viàries a la comarca diumenge al matí

Ràdio Banyoles

Divendres 30 d’abril · 13:55

La carretera de Banyoles a Esponellà, l’entorn de l’Estany i la carretera de Sant Miquel de Campmajor estaran tallades algunes hores

La celebració del Triatló B - Banyoles Half Triathlon, amb 360 participants, provocarà diverses afectacions viàries a les carreteres de la comarca. A primera hora del matí es prohibirà la circulació a la carretera GIP-5121, entre Banyoles i Esponellà, concretament des de les 7.45 h fins a les 10.15 h. I també es tallaran el Passeig Dalmau, el darrer tram del Passeig de la Puda i la carretera GIP-524 entre Banyoles i Sant Miquel de Campmajor, en aquest cas de les 08.30 a les 12.15 h.

La circulació a la carretera C150a, des de la cruïlla de Lió fins al passeig de la Draga i a la carretera de circumval·lació de l’Estany, estarà tancada des de 8.30 h fins a les 12.30 h.

Algunes alternatives

Alguns ajuntaments habilitaran punts de pas o rutes alternatives. A Porqueres s’habilitarà un carril pels cotxes al tram comprès entre la cruïlla de la ctra. de Pujarnol i la cruïlla del camí del Frigolet, al veïnat de Cal Germà. A partir de les 11 també es deixarà un carril per als cotxes a la carretera de circumval·lació de l’Estany per arribar a la cruïlla de la Casa de Colònies de Cal Ferrer. El consistori demana als veïns d’Usall, Lió i Casellas d’Avall que utilitzin la variant durant les afectacions.

Els vehicles que vulguin anar de Sant Miquel de Campmajor a Banyoles podran passar per la carretera de Falgons en direcció a Pujarnol.

Els ajuntaments afectats han fet arribar avisos als veïns i també a través de les xarxes socials. Precisament aquesta setmana els ajuntaments i el Consell Comarcal han anunciat un acord global per a l’organització conjunta i coordinada de proves esportives. S’elaborarà un pla integral d’esdeveniments esportius que detalli les alternatives viàries i també s’impulsaran millores a les infraestructures.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text