Desenvolupament local

Banyoles

Deu empreses de Banyoles participen en un programa de millora de la competitivitat impulsat per l’Ajuntament

Ràdio Banyoles

Dijous 15 de juliol · 14:29

Es dirigeix a petites i mitjanes empreses de diferents sectors, que rebran assessorament i eines per fer front als reptes que plantegen els actuals canvis socials.
F: Ajuntament de Banyoles
F: Ajuntament de Banyoles

L’Ajuntament de Banyoles ha donat el tret de sortida al projecte ‘Pit stop’, amb l’objectiu de millorar la competitivitat empresarial de deu empreses de la ciutat de diferents àmbits. Es tracta de petites i mitjanes empreses, que rebran assessorament, suport i eines per fer front als reptes que es plantegen en els seus sectors econòmics. Els negocis participants rebran 15 hores de consultoria individualitzada per definir una estratègia de creixement i millora, dibuixant un full de ruta i possibles sinergies amb altres empreses.

La regidora de Promoció Econòmica de Banyoles, Anna Tarafa, ha destacat que el moment de canvis actual pot suposar una oportunitat de creixement per a determinats negocis. L’objectiu és que, amb un assessorament personalitzat, les empreses participants analitzin i defineixin aquestes possibles vies complementàries de negoci.

En concret, al projecte hi participen empreses de sectors tan diversos com el metal·lúrgic, el transport de mercaderies, productes per al sector farmacèutic veterinari, sistemes de producció solar, curtits i elements publicitaris.

L’Ajuntament ha fet una selecció de deu empreses que reuneixen els requisits per participar en el programa, que busca negocis en fase d’expansió i amb un mínim de treballadors. Es tracta d’una prova pilot i més endavant es valorarà la continuïtat de la iniciativa.

El projecte ‘Pit stop’ s’ha presentat aquest dimecres en una trobada amb representants de les empreses participants. El programa, que és gratuït per a les empreses, es portarà a terme fins al novembre, i suposa una inversió d’uns 14.000 euros, cofinançats entre l’Ajuntament de Banyoles i la Diputació de Girona.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text