Municipal

Banyoles

Desplegar els serveis socials a tots els barris i construir nou habitatge públic, prioritats de Junts Banyoles en el pròxim mandat

Ràdio Banyoles

Dilluns 22 de maig · 14:00

Miquel Noguer ha desgranat les accions prioritàries del programa en un acte acompanyat dels expresidents Artur Mas i Carles Puigdemont, els exconsellers Josep Rull i Irene Rigau.
F: L'acte ha reunit unes 150 persones al Teatre Municipal.
F: L'acte ha reunit unes 150 persones al Teatre Municipal.

El candidat de Junts a l’alcaldia de Banyoles, Miquel Noguer, ha fet aquest diumenge a la tarda l’acte central de campanya per a les eleccions del 28-M, que ha reunit més de 150 persones al Teatre Municipal. En l’acte, Noguer ha desgranat les accions prioritàries del pròxim mandat, i ha comptat amb el suport dels expresidents Artur Mas i Carles Puigdemont, i de l’exconseller Josep Rull, que aquest diumenge ha fet campanya a diferents municipis del Pla de l’Estany. També hi havia entre el públic l’exconsellera banyolina Irene Rigau.

Continuar amb un model “rigorós” de gestió econòmica que permeti mantenir l’ajuntament sanejat; desplegar els serveis socials a tots els barris de la ciutat, amb més proximitat i especialització; o construir nou habitatge públic de lloguer accessible per a joves, famílies i gent gran, són algunes de les accions prioritàries de Junts per al pròxim mandat. La formació també reafirma la voluntat de preservar l’aigua de l’Estany com a bé comunal, així com habilitar nous espais i serveis per a les entitats a la Cooperativa, Can Tarradas, Can Tomàs Teixidor i La Providència, on es preveu construir la nova biblioteca.

Miquel Noguer assegura que presenten un programa “realista i prudent”, no només pensat per a les eleccions i amb el compromís de tirar endavant els projectes en els pròxims quatre anys.

En l’acte, Noguer ha comptat amb el suport dels expresidents de la Generalitat Artur Mas i Carles Puigdemont, en connexió en directe des de Waterloo, que ha instat els votants de Junts a anar a votar el 28 de maig perquè “l’abstenció s’interpretarà com una reculada per l’independentisme”. En la mateixa línia, Mas assegura que cal anar a les urnes i que la gent ha de ser conscient que a Banyoles “està en joc un govern solvent i un alcalde solvent”.

El candidat de Junts Banyoles també ha comptat amb el suport de l’exconsellera banyolina Irene Rigau, i de l’exconseller Josep Rull, que aquest diumenge ha estat fent campanya a diferents municipis del Pla de l’Estany, començant per Palol de Revardit, continuant per Cornellà del Terri i acabant a Fontcoberta.

A Banyoles, Rull ha recordat que per a Miquel Noguer “no hi ha ningú que sigui invisible” i ha destacat la seva capacitat de “pensar una Banyoles en gran”.

F: Josep Rull ha fet campanya a diferents municipis de la comarca.
F: Josep Rull ha fet campanya a diferents municipis de la comarca.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text