Tradició

Crespià anuncia la suspensió de la Fira de la Mel, prevista pel 27 i 28 de febrer

Ràdio Banyoles

Divendres 22 de gener · 13:16

L’Ajuntament ha pres la decisió en compliment de les directrius marcades per combatre la pandèmia i la cita no es farà fins al 2022.

La setmana passada l’Ajuntament de Crespià va emetre una nota pública informant de la suspensió de la Fira de la Mel “davant la situació de pandèmia causada pel Coronavirus SARS-CoV-2 i, en compliment de les directrius marcades tant pel Govern de l’Estat com pel Govern de la Generalitat de Catalunya”.

La decisió de l’Ajuntament suposa la suspensió de la Fira de la Mel, l’activitat cultural i tradicional més coneguda del municipi i una de les cites fixes al calendari de la comarca. Estava previst que la Fira celebrés la 42a edició el cap de setmana del 27 i 28 de febrer.

La venda de mel i nous crespianes és el principal atractiu de la fira, una de les més concorregudes del Pla de l’Estany. Amb una seixantena de parades i diverses activitats paral·leles, la Fira havia arribat a ser visitada per unes 3.000 persones i els últims anys havia estabilitzat les vendes entorn d’una tona de mel i uns 300 quilos de nous.

La suspensió suposa que la celebració de la 42a edició de la Fira de la Mel passi a l’últim cap de setmana de febrer del 2022.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text