Obres públiques

Cornellà del Terri

Cornellà inicia les obres per habilitar una pista poliesportiva a Mas Rufí

Ràdio Banyoles

Dimecres 20 de gener · 13:14

Les obres han començat aquesta setmana.
Les obres han començat aquesta setmana.
Els treballs, amb un pressupost de 62.000 euros, duraran dos mesos i permetran pavimentar la superfície, col·locar porteries i cistelles i instal·lar una tanca.

Aquest mes de gener han començat les obres per condicionar la pista poliesportiva del veïnat de Mas Rufí, a Borgonyà. L’Ajuntament de Cornellà va aprovar el projecte fa uns mesos, adjudicat per 62.000 euros.

El projecte s’ha dut a terme arran d’un acord amb els veïns de la urbanització amb l’Ajuntament a través dels pressupostos participatius. L’equipament és a tocar de Can Font, un espai on habitualment s’organitzen diverses activitats així com trobades, festes o sopars. L’alcalde, Salvador Coll, ha explicat que faltava habilitar la pista i crear-hi un espai poliesportiu per complementar la zona.

Les obres consistiran a condicionar la pista pavimentada, amb una superfície de joc tancada de 20x11 metres aproximadament, amb porteries i cistelles de bàsquet. També es dotarà d’enllumenat el camp esportiu, a més de substituir la font existent i reubicar-la.

Aquesta zona verda també és un punt de pas d’una ruta a peu i en bicicleta molt popular entre la gent del municipi, que connecta els nuclis de Borgonyà i Cornellà passant per la ruta del Terri i que forma part del traçat de la Via Verda del Pla de l’Estany.

Millora de les voreres del veïnat

Paral·lelament, el ple d’aquest dilluns ha aprovat una memòria valorada per l’arranjament de les voreres de les zones verdes de Mas Rufí amb un pressupost de 50 mil euros.

L’alcalde exposa que l’objectiu del consistori és encadenar les dues obres per fer un canvi d’imatge global al veïnat.

Està previst que les obres de la pista poliesportiva durin uns dos mesos, i després es durà a terme l’arranjament de les voreres.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text