Via pública

Cornellà del Terri

Cornellà del Terri reclama a Interior actuacions “contundents” per frenar l'increment de botellots

Ràdio Banyoles

Dilluns 13 de setembre 2021 · 14:37

Aquest cap de setmana s’han concentrat més de 500 joves al polígon del municipi i des del consistori reclamen mesures per frenar l’efecte crida i la reobertura controlada de l’oci nocturn.
F: Ajuntament de Cornellà del Terri
F: Ajuntament de Cornellà del Terri

La manca de Policia Local i els pocs efectius de Mossos al Pla de l’Estany han causat un efecte crida a Cornellà del Terri, on les darreres setmanes s’ha notat un increment de botellots els caps de setmana. El pic ha sigut aquest cap de setmana, concretament divendres passat, amb un macrobotellot de més de 500 joves, segons fonts dels Mossos d’Esquadra, provinents de diferents punts de la comarca i d’altres comarques veïnes.

L’alcalde de Cornellà, Salvador Coll, qualifica la situació de preocupant, amb riscos per la situació de pandèmia, però també per la salut dels i les joves. Coll ha detallat que l’increment de controls policials en altres punts, com al parc de la Draga, han provocat un efecte crida a municipis com Cornellà, amb espais tranquils i accessibles com el polígon, on els joves poden reunir-se evadint els controls.

Per tot plegat, aquest dilluns l’Ajuntament s’ha reunit amb el Departament d’Interior per treballar conjuntament en la recerca de solucions per frenar en sec l’increment d’aquestes trobades. Coll reclama una actuació “contundent” i assegura que el cap de setmana que ve s’intensificaran els controls policials al polígon de Cornellà. A més, també reclama la reobertura controlada de l’oci nocturn, per donar alternatives als joves de la comarca.

El constant increment d'assistents en aquests botellots causa molèsties a veïns i empreses, amb l’acumulació de vidres trencats i brossa que es queda a terra fins que la petita brigada del municipi hi pot fer front.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text