Festes

Cornellà del Terri

Cornellà del Terri presenta La Conillera, el nou espai teatral de Can Font

Ràdio Banyoles

Dijous 1 d’abril · 14:26

L’espai, que s’estrena aquest dijous amb l’espectacle ‘El Motivador’ de Fel Faixedas, acollirà una programació cultural estable, però també mantindrà l’ús social de Can Font.

L’espectacle ‘El Motivador’, amb Fel Faixedas, servirà per estrenar aquest dijous el nou espai teatral La Conillera, ubicat a Can Font de Borgonyà. L’edifici s’ha condicionat com a espai escènic, amb tot l’equipament tècnic per a acollir propostes culturals de petit i mitjà format. La intenció és fer-hi una programació cultural estable a partir del setembre; amb un programa pilot cada primer diumenge de mes a partir del maig.

L’alcalde de Cornellà del Terri, Salvador Coll, ha detallat que La Conillera neix com un projecte d’impuls cultural que dona continuïtat a altres propostes que s’han engegat al municipi en aquesta línia. La iniciativa permetrà oferir una programació cultural al municipi, ja sigui professional com amateur, que fins ara no es podia programar per falta d’un espai adequat.

Concretament, l’Ajuntament ha invertit uns 20.000 euros en la instal·lació d’il·luminació tipus led, un equip de so i cortinatge, tant a l’escenari com a la sala, permetent separar l’espai en dos per a fer-hi més d’una activitat alhora. A més, a l’exterior de l’edifici s’ha instal·lat una retolació per identificar l’espai.

L’espai mantindrà l’ús social i per les entitats

El regidor de Cultura de Cornellà, Jordi Escandell, ha explicat que el nom de La Conillera sorgeix perquè antigament Can Font era un escorxador de conills. Per altra banda, ha volgut deixar clar que aquest espai cultural complementarà l’ús social de l’espai, que continuarà estant a disposició dels veïns i les entitats del municipi, com fins ara.

Tret de sortida al ‘Fes-te del cornut’

La Conillera s’estrena aquest dijous amb l’espectacle ‘El Motivador’ de Fel Faixedes, una de les propostes que s’han programat aquests dies de Setmana Santa al municipi en el marc del ‘Fes-te del cornut’. És una alternativa a la Festa Major, amb propostes culturals adaptades a les restriccions de la Covid-19. Es pot consultar tota la programació a la pàgina web de l’Ajuntament.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text