Consum

Cornellà del Terri

Cornellà del Terri obre el termini de sol·licituds per formar part de la comunitat energètica municipal

Ràdio Banyoles

Divendres 5 d’agost · 13:07

Està obert fins al 23 d’agost, i els socis de la prova pilot tindran prioritat en l’assignació de llicències, tot i que hauran de tornar a presentar la sol·licitud.

Durant tot aquest mes d’agost, l’Ajuntament de Cornellà del Terri obre el període de sol·licituds per passar a formar part de la comunitat energètica municipal, que aquest passat mes de juliol va arribar al primer any de vida amb molt bon balanç i un estalvi important en la despesa de la llum dels membres que en formen part.

La cessió temporal de les noves llicències tindrà una vigència de quatre anys, i tenen prioritat els usuaris que van formar part de la prova pilot del projecte. Enguany s’ha incrementat la potència que s’ofereix als veïns, arribant fins als 30 kW. D’aquest total, 6 kW s’han reservat específicament per a comerços del municipi, tal com detallava el regidor d’Energies i Indústria de Cornellà, Francesc Pujol.

El període de presentació de sol·licituds es va obrir dimarts passat i s’allargarà fins al 23 d’agost. S’hi poden acollir aquells habitatges o edificis que es trobin a un radi de 500 metres de l’escola Vall del Terri, on hi ha instal·lades les plaques fotovoltaiques, que podran aprofitar part de l’energia fotovoltaica per consum domèstic a les llars. L’experiència es va engegar en forma de prova pilot ara fa poc més d’un any, i el balanç és molt positiu.

Sol·licituds fins al 23 d’agost

Les sol·licituds es poden trobar a la pàgina web de l’Ajuntament de Cornellà del Terri. Les persones que s’hi vulguin acollir han de presentar una fotocòpia del DNI i de les darreres mensualitats de la factura de la llum. També cal aportar una còpia de la consulta descriptiva i gràfica de les dades cadastrals de l’immoble, un document que es pot obtenir al portal web del cadastre, al següent enllaç

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text