Urbanisme

Cornellà del Terri

Cornellà del Terri adequarà una zona esportiva entre la piscina municipal i el camp de futbol

Ràdio Banyoles

Dimarts 9 d’agost · 14:46

El projecte, ja aprovat pel ple, consisteix en un espai multidisciplinari amb pistes de bàsquet, futbol, skate i petanca.

L’Ajuntament de Cornellà del Terri durà a terme els pròxims mesos el projecte d’una zona esportiva que estarà situada entre el camp de futbol i la piscina. S’adequarà un espai esportiu multidiscliplinari i inclourà també una terrassa pel bar del camp de futbol. El projecte transformarà l’espai entre l’escola, el pavelló, el parc infantil, el camp de futbol i la piscina, que actualment comunica els equipaments, però no té cap funció específica.

S’hi inclou una pista d’skate, una pista de “minifutbol” de petites dimensions amb gespa artificial, una pista amb paviment dur per la pràctica de “mini-bàsquet” o altres esports i un espai lliure pavimentat per ubicar-hi la terrassa del bar de la piscina. A més, es millorarà la zona de petanca i es dotarà d’una zona ombrejada.

Demanda de la comunitat educativa

L’alcalde de Cornellà, Salvador Coll, explica en declaracions a aquesta emissora que el projecte neix com a resposta a les demandes de l’escola i les famílies, les quals requereixen d’un espai on anar a jugar després de l’escola perquè el parc infantil els comença a quedar petit.

El cost del projecte és de 130.000 euros. A hores d'ara, s’estan planificant les obres perquè aquestes no tallin l’accés a la piscina, com també quadrant agendes, ja que es tracta d’un espai amb molta activitat i es vol procurar que afecti el menys possible a l’escola, els casals d’estiu i els usuaris de la piscina.

L’espai multidisciplinari també preveu la formació de canals de recollida d’aigües de les zones pavimentades, la instal·lació de bancs de formigó i la creació de zones enjardinades. El projecte ha passat per ple i està pendent de licitació.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text