Teatre

Banyoles

Cor de Teatre torna als espectacles de carrer amb ESTOP, que s’estrena en el marc de l’(a)phònica

Ràdio Banyoles

Dimecres 22 de juny 2022 · 14:34

Amb direcció escènica de Pere Hosta, es tracta d’un musical a partir de situacions quotidianes, amb tres accions que es podran veure cada dia del Festival en diferents espais de Banyoles.

La companyia banyolina Cor de Teatre estrenarà aquest cap de setmana ESTOP, la seva nova producció, en el marc del Festival de la Veu (a)phònica. La companyia torna als espectacles de carrer amb aquest espectacle en què es mostren escenes quotidianes, però representades des d’un punt de vista musical i humorístic.

Dirigit escènicament per Pere Hosta i amb direcció musical de David Costa, que també són els autors del guió, amb aquest espectacle Cor de Teatre torna als espectacles de carrer, format que ja va explorar en les primeres edicions de l’(a)phònica. En una entrevista a aquesta emissora, David Costa ha destacat que es tracta d’una proposta “fresca i amb tocs d’humor surrealista”, amb tres accions diferents de vint minuts cadascuna que es podran veure cada dia del festival en tres espais de la ciutat.

Es tracta de tres escenes diferents en les quals el públic es podrà veure representat, i amb la qualitat musical habitual en els espectacles de la companyia banyolina. Protagonitzat per 32 cantants de Cor de Teatre, l’espectacle fusiona el teatre gestual i la música vocal seguint l’estil de la companyia i amb el toc humorístic de Pere Hosta, amb la intenció de sorprendre el públic.

Tres escenes amb dues representacions cadascuna

Divendres s’estrenarà la primera acció en dues sessions a la plaça Major, a 2/4 de 7 de la tarda i a les 9 del vespre. Dissabte es podrà veure la segona acció en tres sessions a la plaça dels Turers, a 2/4 d’1 del migdia, a 2/4 de 7 de la tarda i a ¼ de 9 del vespre. Diumenge, de nou a la plaça Major, es podrà veure la tercera acció en dues sessions, a la 1 del migdia i a les 8 del vespre.

ESTOP és una coproducció del Festival de la Veu de Banyoles i la Marfà-Centre de Creació Musical, amb Somfònics, l’empresa que produeix, gestiona i distribueix els espectacles de Cor de Teatre. La idea és que després de l’estrena en el marc de l’(a)phònica, l’espectacle es pugui transportar a altres ciutats i festivals.

24 anys de recerca de noves sonoritats

Fundat i dirigit per David Costa, Cor de Teatre treballa des de fa 24 anys en la recerca de noves sonoritats, experimentant amb el seu potencial expressiu i la interpretació. Amb els seus darrers espectacles, El concert, Concert Tempestiu, Operetta, Allegro i Troia, una veritable odissea!, la companyia ha realitzat extenses gires per Catalunya, Espanya, França, Suïssa, Bèlgica i Alemanya, amb temporades estables a Barcelona, Madrid i París.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text