Música

Banyoles

Cor de Teatre participa en l’acte institucional de la Diada a Barcelona

Ràdio Banyoles

Dilluns 13 de setembre 2021 · 14:47

La formació banyolina va interpretar l’himne de les Nacions Unides junt amb el quartet Brossa, en un acte d’homenatge al 50è aniversari del discurs de Pau Casals a l’ONU.

Cor de Teatre de Banyoles va ser un dels grups participants dissabte a la nit en l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya a les Quatre Columnes de Puig i Cadafalch situades a Montjuïc, a Barcelona. Organitzat conjuntament pel Govern i el Parlament, l’acte va tenir com a eix vertebrador el 50è aniversari del discurs de Pau Casals a l’ONU, amb Marta Bayarri a la direcció artística i Jofre Bardagí a la direcció musical.

La participació de Cor de Teatre, amb membres tant del cor d’adults com de Cor de Teatre Joves, es va centrar en la interpretació, juntament amb el quartet Brossa, de l’himne de les Nacions Unides, compost per Pau Casals. El director de la formació banyolina, David Costa, ha valorat molt positivament haver pogut participar en un acte amb un gran elenc d’artistes i que posava èmfasi en els valors de la pau, la justícia i la llibertat dels pobles.

A banda de Cor de Teatre, l’acte institucional de la Diada també va comptar amb interpretacions dels músics Aurora Bauzà i Pere Jou, la violoncel·lista Mariona Camats, l’actriu i cantant Elena Gadel, la cantant de rap Miss Raisa, la ballarina Belén Cabanes, el ballarí Andrés Corchero o el cantant Cris Juanico, entre altres. L’acte el va cloure el Cor de Noies de l’Orfeó Català, que va interpretar ‘Els segadors’.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text