Municipal

Banyoles

Convivència i Progrés, amb Quim Fernàndez al capdavant, presenta candidatura a les municipals de Banyoles

Ràdio Banyoles

Dimecres 24 d’abril 2019 · 13:51

La llista, amb acord amb el PSC, defensa la pluralitat, el diàleg i el municipalisme.

 

Aquest dimecres s’ha confirmat una quarta candidatura a les eleccions municipals a Banyoles. L’entitat de recent creació Convivència i Progrés ha presentat llista a la capital de la comarca encapçalada pel periodista Quim Fernàndez. Convivència i Progrés és una associació cívica que neix amb la voluntat de participar en la vida local i ha tirat endavant una candidatura pròpia.

 

En una entrevista a Ràdio Banyoles, el candidat Quim Fernàndez, ha explicat que es presenten a les eleccions per la situació “preocupant” de Catalunya i amb la voluntat d’eixamplar l’oferta electoral amb sectors que “en un altre moment no es presentarien”. Per Fernàndez, el benestar dels ciutadans depèn de la pluralitat en les institucions i buscaran aportar una nova visió per un ajuntament “obert a tots els ciutadans”.

 

La candidatura es fonamenta en el municipalisme “com a eix fonamental de la democràcia local a Catalunya i al servei de les necessitats de la població”. Segon el cap de llista, la candidatura aposta pel diàleg, el catalanisme integrador i la pluralitat.

 

Candidatura

 

El número dos de la candidatura és el banyolí Alfons Martinell, expert en gestió cultural, professor emèrit de la UdG, excàrrec de l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional i director honorífic de la Càtedra Unesco de Polítiques culturals i cooperació de la UdG. La número tres és Faouzia El Kammouni, presidenta de l’entitat de dones marroquines Nur.

 

Presentació la setmana vinent

 

Convivència i Progrés es presenta com a llista independent sota el paraigües del PSC. Està previst que dimarts vinent, dia 30, es presentin oficialment l’entitat i la candidatura en un acte obert al públic.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text