Triatló

Banyoles

Carol Routier és suplent a l’equip estatal de triatló pels Jocs de Tòquio

Ràdio Banyoles

Dijous 17 de juny · 14:02

Miriam Casillas i Anna Godoy ocupen els llocs titulars i la banyolina haurà d’estar preparada per si hi ha alguna baixa i ha de competir en la prova individual o de relleus mixt.
F: Federació Espanyola de Triatló
F: Federació Espanyola de Triatló

La Federació Espanyola de Triatló ha anunciat aquest dimecres la composició de l’equip de cinc atletes que competiran en les proves elit masculina i femenina, així com la de relleus mixtes, als Jocs Olímpics de Tòquio d’aquest estiu. La banyolina Carolina Routier s’ha quedat finalment sense una de les dues places estatals de l’equip femení, però ha estat designada com a suplent.

L’equip masculí estarà format per Mario Mola, Fernando Alarza i Javier Gómez Noya, mentre que l’equip femení el formen Miriam Casillas i la barcelonina Anna Godoy. Els suplents seran Antonio Serrat, Sara Pérez Sala i Carolina Routier.

La banyolina ha reprès la competició aquest mes de maig, però no ha pogut obtenir bons resultats en les dues úniques proves que ha disputat. Va ser 37a a la Copa del Món d’Arzachena, a Sardenya, i no va poder acabar la Copa del Món de Lisboa. Eren les dues últimes proves que podien fer convèncer els tècnics per ocupar la segona vacant titular, però finalment ha estat per Anna Godoy.

Carolina Routier formarà part, doncs, de la Triarmada i seguirà tots els protocols d’entrenament i preparació pels Jocs per si ha de substituir una de les dues titulars.

A Tòquio es disputaran dos tipus de proves de triatló, les individuals en distància olímpica i s’estrena la competició de relleus mixtes. La cursa femenina serà el dimarts dia 27 de juliol i la de relleus mixtes el dissabte 31 de juliol, totes dues a la ciutat japonesa d’Odaiba.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text