Societat

Serinyà

Can Xerric de Serinyà ofereix una quinzena de tallers, xerrades i cursos per al primer trimestre del 2023

Ràdio Banyoles

Dimecres 25 de gener · 13:16

La programació està pensada per a tots els gustos i edats, i per consolidar Can Xerric com un espai de cohesió i referència al poble
Des de la seva inauguració, l'abril, passat, Can Xerric s'ha convertit en un espai de cohesió a Serinyà.
Des de la seva inauguració, l'abril, passat, Can Xerric s'ha convertit en un espai de cohesió a Serinyà.

El Centre Cívic de Serinyà impulsa una gran varietat de propostes per aquest primer trimestre del 2023. S’ofereixen una quinzena d’activitats, que van des de tallers i xerrades puntuals, com cursos que s’allargaran des del febrer fins al març. La majoria comencen al febrer i tenen les inscripcions obertes, i alguns, com la xerrada ‘Autonomia i Límits’ del dijous 2 de febrer o el curs de ball de sardanes, són gratuïts.

Els cursos estan pensats per a tots els gustos i edats. Se n’ofereixen de centrats en el moviment i el benestar, com els de Pilates, Txi Kung, Hatha Yoga o el de Mobility. D’altres de creatius, com el taller per aprendre a elaborar detergents naturals a través de productes no tòxics o a dissenyar un conte il·lustrat. I també d’educatius, com el curs per practicar i millorar l’anglès, per crear una pàgina web des de zero o per aprendre a gestionar les fotos del mòbil. Es pot consultar tota la programació i horaris a la pàgina web de Can Xerric i al seu Instagram.

Paral·lelament als cursos també s’inaugurarà l’exposició temporal ‘El que diuen les flors’ de la jove Mar Bramon, que es podrà visitar a la primera planta del Cívic des del 4 de febrer a les 7 de la tarda fins al 31 de març. L’exposició pretén ser una experiència sensorial a través de 21 il·lustracions de flors i una fragància que impregnarà tota la sala.

Des de la reobertura del Cívic Can Xerric l’abril de l’any passat, el centre s’està convertint en un espai de cohesió entre els veïns i veïnes del poble i l’entorn. Persones de totes les edats utilitzen l’equipament, com la biblioteca, la sala d’estudis i l’espai per fer activitats físiques.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text