Residus, Reciclatge

Camós

Camós instal·la àrees tancades d'aportació de residus per evitar actes incívics

Ràdio Banyoles

Dijous 31 de desembre 2020 · 13:51

El municipi preveu ampliar la recollida porta a porta de cara a la primavera que ve a 100 habitatges més, i s’habilitaran àrees tancades per als nuclis disseminats.

L’Ajuntament de Camós està construint àrees tancades d'aportació de residus a diversos punts del municipi. L'objectiu és que se n'instal·lin al trencant de la carretera de Corts, el costat del pavelló i el veïnat de la Perpinyana.

La mesura s’emmarca en el canvi de model de recollida que es preveu aplicar de cara a la primavera que ve. La voluntat és ampliar la recollida porta a porta a uns 100 habitatges més, que s’afegiran al centenar de domicilis de la zona més urbana que ja utilitzen aquest sistema actualment. Pel que fa als habitatges restants, una vuitantena de cases de nuclis disseminats, podran fer ús de les àrees tancades, que només es podran obrir amb la clau que tindran els veïns de la zona.

L’alcalde de Camós, Josep Jordi, ha detallat que s’ha destinat una partida inicial de 25.000 euros per dur a terme el tancament de les àrees d’aportació.

Acabar amb l'incivisme

El tancament de les àrees d’aportació de residus té com a objectiu evitar els abocaments incontrolats de deixalles, que els últims anys han augmentat notablement al municipi. Segons l’alcalde, amb els contenidors controlats es minimitzarà aquest incivisme que dona una mala imatge al municipi.

En aquests moments s’està acabant de redactar el plec de clàusules del concurs per a la recollida de deixalles als diferents municipis de la comarca, amb la previsió que pugui entrar en funcionament a la primavera vinent.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text