Govern local

Camós

Camós ha instal·lat un lector de matrícules a la cruïlla de la carretera de Corts

Ràdio Banyoles

Dilluns 31 de maig 2021 · 14:57

La mesura, avalada pel Departament d’Interior, servirà per controlar un punt estratègic de mobilitat a la comarca i, alhora, s’ha col·locat una càmera per reduir l’incivisme a la zona de contenidors.

Camós va instal·lar la setmana passada una càmera lectora de matrícules a la cruïlla de la carretera de Corts. L’aparell s’ha col·locat després de signar el conveni amb el Departament d’Interior, amb l’objectiu d’augmentar la seguretat al municipi.

L’alcalde de Camós, Josep Jordi, ha apuntat que la iniciativa del consistori ha estat regulada des d’Interior, perquè es necessita el seu permís per tirar-ho endavant. Jordi ha explicat que el trencant de Corts és un punt estratègic per als Mossos, perquè és un lloc de pas pels vehicles que circulen per Palol, Cornellà i Camós.

Càmera a l'àrea d'aportació de residus

El lector de matrícules es complementa amb una càmera instal·lada directament sobre l’àrea d’aportació de residus del mateix trencant. Una zona de contenidors que, periòdicament, registra accions d’incivisme amb algun mal ús i abocaments incontrolats de voluminosos.

La instal·lació global ha suposat un cost de 12 mil euros i buscarà augmentar la seguretat del municipi. En aquest sentit, l’Ajuntament destaca que s’han produït entrades regulars a domicilis, sobretot durant les èpoques d’hivern. Tot i que la xifra no és molt significativa, volen ajudar a reduir-la amb el lector de matrícules al trencant de Corts.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text