Sanitat, Salut

Pla de l'Estany

Voluntaris preparen lots de material per a unes 2.000 mascaretes que cosiran dones del Pla de l'Estany

Ràdio Banyoles

Divendres 20 de març 2020 · 13:11

La Clínica Salus i diferents empreses de la comarca han cedit el material, i un cop fetes les mascaretes es repartiran a residències i ajuntaments. 

 

Una cinquantena de voluntaris coordinats pel Consell Comarcal del Pla de l’Estany i amb la col·laboració del Centre El Puig han preparat aquest divendres diferents lots de material per fabricar unes 2.000 mascaretes. El material necessari l’han cedit la Clínica Salus i diferents empreses de la comarca, i un cop fets els paquets es faran arribar a casa de dones del Pla de l’Estany que s’encarregaran de cosir les peces. 

 

Un cop fetes les mascaretes, es rentaran a alta temperatura i es faran arribar a centres residencials de la comarca i als diferents ajuntaments perquè les distribueixin a les persones més vulnerables. 

 

La consellera comarcal de Benestar Social, Ester Busquets, ha agraït la gran mobilització d’empreses i voluntaris de la comarca, que ha permès aconseguir aquest objectiu. 

 

3.000 mascaretes més

 

De fet, abans de disposar d’aquest material, el Consell Comarcal havia fet una comanda de 3.000 mascaretes, que es preveu que arribin la setmana vinent. Un cop proveïts els ajuntaments i residències, en cas que en sobrin, es faran arribar a altres llocs de la demarcació que en necessitin. 

 

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text