Noves tecnologies

Banyoles

Sumem Banyoles també demana que s’ampliï la xarxa de fibra òptica a tota la ciutat de manera urgent

Ràdio Banyoles

Dilluns 13 de juliol 2020 · 13:50

La formació assegura que porta denunciant la problemàtica de la connectivitat des de l’inici de mandat i lamenta que en un any no s’hagin emprès mesures.

 

Coincidint amb la carta que un centenar de veïns del Barri Vell ha presentat a l’Ajuntament de Banyoles queixant-se dels problemes de connexió a Internet, Sumem Banyoles ha volgut recordar que ve denunciant aquesta qüestió i recollint queixes des de l’inici de mandat. La formació lamenta que després d’un any la situació no hagi millorat i la fibra òptica no s’hagi desplegat a tota la ciutat.

 

La plataforma reclama solucions “urgents” davant l’arrencada de curs al setembre i en un context d’extensió de la pràctica del teletreball, tal com explica la regidora de Sumem Jana Soteras.

 

A més, critica que l’alcalde, Miquel Noguer, es limiti a afirmar que el consistori confia en Telefónica per a ampliar la xarxa. En aquest sentit, considera que “la dependència de la companyia no és excusa perquè el que calen són actuacions immediates”.

 

Segons Jana Soteras, el problema ve de fa temps, amb queixes per part del Síndic de Greuges que no s’han resolt.

 

Reclamen solucions "en el termini d'un mes"

 

Sumem Banyoles denuncia que els problemes de connectivitat afecten diferents barris de la ciutat, que han tingut impediments per a realitzar teletreball i classes virtuals amb garanties durant els mesos de confinament. D’aquesta manera, critica que no s’hagi emprès “cap tipus de mesura per solucionar els problemes de lentitud davant la saturació de la xarxa” i exigeix solucions “en el termini d’un mes”.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text