Municipal

Banyoles

Sumem Banyoles fa arribar un informe sobre l’accessibilitat del web municipal a l’equip de govern

Ràdio Banyoles

Dimarts 8 de setembre 2020 · 13:12

La formació ha demanat un estudi a l’empresa TOTHOMweb després de rebre una queixa d’una veïna amb discapacitat.

 

Sumem Banyoles ha enviat a l’equip de govern un informe sobre l’accessibilitat del web del consistori. L’estudi, encarregat a l’empresa TOTHOMweb, s’ha fet amb l’objectiu de millorar l’actual portal municipal. 

 

La formació ha sol·licitat l’informe després de rebre una queixa per part d’una veïna de la ciutat que no podia accedir amb facilitat a la web per una discapacitat. Sumem Banyoles ha encarregat aquest estudi a l’empresa TOTHOMweb, especialitzada en accessibilitat digital, per detectar els continguts que no estiguin a l’abast de tota la ciutadania.

 

Al ple del juliol, la regidora Jana Soteras, va fer un prec detallant alguns dels aspectes que conté l’informe. Soteras destacava errors en la navegació i dificultats de comprensió per a les persones amb dificultats cognitives o invidents. 

 

Sumem Banyoles considera que el web de l’Ajuntament hauria d’estar a l’abast de tota la ciutadania. Per això, la formació banyolina ja ha lliurat l’informe a la regidoria de Comunicació, Participació i Noves Tecnologies amb l’objectiu de detectar els aspectes que fan que el web no sigui 100% accessible.

 

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text