Municipal

Banyoles

Sumem Banyoles fa arribar a l’equip de govern un informe amb una desena d’incidències a la xarxa viària

Ràdio Banyoles

Divendres 16 d’octubre 2020 · 13:27

L’estudi detalla algunes errades en la senyalització on, segons la formació, caldria incidir.

 

Sumem Banyoles ha fet arribar a l’equip de govern de l’Ajuntament de Banyoles un informe amb més d’una desena d’incidències que ha localitzat a la xarxa viària de la ciutat. A partir de l'anàlisi i el treball de camp sobre zones i carrers escolars, l’estudi de la formació política ha detectat diverses incidències i anomalies, que ha lliurat a les regidories corresponents perquè hi posin solució.

 

Incidències a la xarxa viària

 

Entre d’altres, la formació banyolina ha detectat una manca de senyals de zona 20 als accessos de vianants al Barri Vell, alguns senyals verticals malmesos o poc visibles, o algunes incidències en la senyalització de carrers residencials.

 

La formació ha aprofitat l'enviament del document per reclamar que es canviï el límit de velocitat del carrer Sant Martirià de 50 a 30 km/h, que es faci una nova pavimentació del carril bici entre el CNB i la zona de la Caseta de fusta, i que no s'esperi a la remodelació de tot el passeig de la Indústria per realitzar-hi el carril bici.

 

Propostes a la taula de mobilitat

 

En diverses ocasions la formació ha exposat en la taula de la mobilitat alguns d'aquests aspectes de millora de la xarxa viària, i encara no ha obtingut resposta. El portaveu de Sumem, Non Casadevall, ha posat èmfasi en la situació del carrer Sant Martirià, que consideren prioritària, ja que dona accés a una de les entrades de l’Escola La Vila.

 

Manteniment de la xarxa de mobilitat

 

Sumem Banyoles ha instat l’equip de govern a resoldre les més de deu incidències recollides a l’informe. La formació considera que cal avançar cap a una mobilitat més sostenible i segura. Per això, consideren important que se sigui especialment curós en mantenir una xarxa de mobilitat amb condicions per a tots els mitjans de transport.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text