Política · Societat

Banyoles

Sumem Banyoles condemna el tancament del Centre Cívic de Banyoles, que s’ha executat aquest dissabte

Ràdio Banyoles

Dilluns 2 de març 2020 · 13:01

La formació titlla la decisió d’”incoherent” i “incompetent”, i denuncia que l’equip de govern hagi decidit tancar el servei sense proposar cap solució o lloc alternatiu.

 

Sumem Banyoles ha emès un comunicat en què critiquen el tancament del Centre Cívic de Banyoles, que s’ha fet efectiu aquest dissabte. La formació denuncia que la capital del Pla de l’Estany es converteix a partir d’ara en “una de les poques capitals de comarca sense aquest equipament”. En aquest sentit, la formació alerta de la pèrdua que suposarà la decisió de l’equip de govern de “liquidar sense motius suficients un pilar social fonamental i un servei les funcions del qual eren cohesionar i treballar pel barri de la Farga”.

 

El tancament del Centre Cívic de Banyoles es va aprovar per ple el passat 23 de desembre. Sumem Banyoles denuncia que l’equip de govern ha pres aquesta decisió “sense els fonaments suficients” i, en aquest sentit, critica que s’ha tancat el Centre Cívic sense aportar “mesura, solució o lloc alternatiu”.La formació qualifica la mesura d’”incoherent i incompetent” i avisa que “l’equip de govern transporta Banyoles als pensaments del segle XX”. Al ple del 23 de desembre, el regidor Non Casadevall ja va lamentar el tancament de l’equipament, assegurant que “com sempre reculem, segregant els barris i no aplicant mesures de cohesió”.

 

Casadevall també va denunciar el tancament del servei al ple del Consell Comarcal de finals de gener, quan es va aprovar l’acord de resolució del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i l’ens comarcal per a la gestió del Cívic.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text