Festes

Sant Miquel de Campmajor

Sant Miquel recupera la Festa Major amb una desena d’actes per a tots els públics

Ràdio Banyoles

Dijous 29 de setembre · 14:49

Les activitats van començar diumenge passat amb el 1r concurs de tenis taula, i continuen aquest cap de setmana amb teatre, caminada popular, torneig de petanca, sopar popular i concerts, entre altres.

Sant Miquel de Campmajor celebrarà aquest cap de setmana el gruix de propostes de la Festa Major, que recupera el format habitual després de dos anys de restriccions per la pandèmia.

Les activitats van començar diumenge passat amb el 1r concurs de tenis taula infantil i juvenil, organitzat per l’Associació Esportiva Tennis Taula Vall de Campmajor i l’Ajuntament, i continuaran aquest cap de setmana amb una desena de propostes per a tots els públics.

Aquest divendres hi haurà ‘Xarrups de teatre’, a càrrec del grup De 7 a 9 de Mieres, al local del sindicat. Les propostes continuaran dissabte amb una caminada popular per la Serra de Boquià, el 14è torneig de petanca, espectacle infantil, i sopar popular i concert al local del Sindicat. Tot seguit, al mateix local, s’ha organitzat una Festa Jove amb Janfer DJ Music Fer i Dj Verdu, que està previst que s’allargui des de la mitjanit fins a les 4 de la matinada.

Les activitats acabaran diumenge, amb la missa en honor a Sant Miquel acompanyada pel Grup de Caramelles de Sant Miquel de Campmajor, audició de sardanes al migdia, i concert de cloenda a les 7 de la tarda a la plaça de les Escoles. Tot seguit, i per acabar, hi haurà el recompte de la votació dels pressupostos participatius 2023.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text