Promoció Econòmica

Banyoles

Promoció Econòmica dona virtualitat al Servei d’Ocupació amb un nou portal web que ja té 452 inscrits

Ràdio Banyoles

Dimecres 28 de setembre · 14:41

La pàgina fa més ràpids i simples els tràmits per a les persones que busquen feina i permet a l’Ajuntament fer un millor seguiment dels casos.

La regidoria de Promoció Econòmica ha presentat aquest dimecres el nou portal web del Servei d’Ocupació. La pàgina web es va tirar endavant a finals de juliol i ara ja està enllestida i en ple funcionament amb 452 persones registrades.

L’objectiu és donar-li virtualitat al servei amb una web que fa més ràpids i simples els tràmits per a les persones que busquen feina. Ho ha explicat a la presentació la regidora de Promoció Econòmica, Anna Tarafa, que ha afegit que l’Ajuntament mantindrà el servei d’atenció presencial a l’oficina.

La nova web porta per títol ‘Banyoles ocupació’ i està format per una primera pestanya on es pot accedir sense registre previ a les ofertes de feina i un segon calaix amb el nom de ‘El Servei’ on cal accedir amb un correu electrònic i contrasenya per poder inserir les dades que se’ls hauria demanat presencialment a l’oficina.

Tarafa apunta que ‘Banyoles ocupació’ li permetrà a l’Ajuntament fer un millor seguiment dels casos. Una diferència notable amb el portal públic de la Generalitat ‘Feina activa’ on es perdia l’acompanyament a la ciutadania.

La regidora aclareix que l’Ajuntament no és una empresa de selecció de personal sinó que incideix en els casos amb més dificultats per trobar feina. En els últims 10 anys, el Servei d’Ocupació ha ajudat 3 mil persones a sortir de l’atur.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text