MAS enllà

Últim dijous de mes a les 19.00 h (bimestral)
MAS enllà és un programa de ràdio elaborat per l'associació Moviment Afrobanyolí Social que té per objectiu donar a conèixer l'entitat i sobretot tractar les preocupacions dels joves afrobanyolins així com oferir petites mostres de cultura africana.

MAS enllà és un programa de ràdio mensual elaborat per l'associació Moviment Afrobanyolí Social que té per objectiu donar a conèixer l'entitat i sobretot tractar les preocupacions dels joves afrobanyolins així com oferir petites mostres de cultura africana.

Entre d'altres, hi ha una secció en què s'expliquen anècdotes que diversos afrobanyolins han viscut, per reflexionar sobre la situació del col·lectiu a Banyoles. També hi ha entrevistes i tertúlies.

MAS (Moviment Afrobanyolí Social) és una entitat que vol convertir-se en un pont entre la societat d’acollida i la societat africana. Busca afavorir la inclusió del col·lectiu i crear un vincle amb els joves per enfortir el coneixement mutu i agermanar les diverses cultures que conviuen a Banyoles.

Nom
MAS enllà
Col·laboradors
Assa Macalou, Binta Kebbeh, Aise Macalou, Hady Macalou i Babacarr Tunkara.
Emissions
Últim dijous de mes a les 19.00 h (bimestral)
Email
radio@banyoles.org
ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text