Festes

Banyoles

Les Festes d’Agost recuperen el correfoc Txiqui aquest divendres

Ràdio Banyoles

Dijous 11 d’agost · 14:48

És una de les propostes que no s’havia pogut fer en els últims dos anys a causa de la pandèmia, i també s’ha programat una nit de hip-hop i rap al parc de la Draga.

La programació de les Festes d’Agost per aquest divendres arrencarà a les 6 de la tarda amb la visita guiada “Exploradors de l’Estany”, organitzada pel Museu Darder, on els més petits podran descobrir tot el que s’amaga a l’Estany i el seu entorn.

A partir d’un quart de 9 del vespre arrenca el correfoc Txiqui, que s’ha pogut recuperar després de dos anys de pandèmia, l’activitat s’inicia a la Plaça Perpinyà i fa la ruta pels carrers de Banyoles acabant a la Plaça de les Rodes on s’enllaçarà amb el ball de festes d’agost amb la Betty Orquestra a les 10.

El tècnic de Festes de l’Ajuntament de Banyoles, Xavi Casadevall, destaca la recuperació de la normalitat que suposa la celebració del correfoc Txiqui i altres propostes com el Carnaval d’estiu o la cercavila.

També per aquest divendres, a les 10 de la nit, el parc de la Draga acollirà una nit de concerts amb grups consolidats i emergents de les comarques gironines com Parvis Magna, Mera Camez i Flordeluto, Babaflow, 98 onzas, cookah p i boom boom fighters, que faran mostres de hip hop i rap.

La programació de les Festes d’Agost de Banyoles continuarà fins dimarts 16, amb una quarantena de propostes per a tots els públics. Es poden consultar a www.festesbanyoles.cat.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text