Música

Pla de l'Estany

Les corals del Pla de l’Estany tornen a fer concerts després de l’any de confinament

Ràdio Banyoles

Divendres 23 de juliol 2021 · 14:12

Les corals Veus de l’Estany, La Vall del Terri i el Grup de Caramelles de Sant Miquel de Campmajor arrenquen aquest diumenge una sèrie de 4 concerts a diversos municipis del Pla de l’Estany.
F: Veus de l'Estany
F: Veus de l'Estany

La coral Veus de l’Estany de Banyoles, La Vall del Terri de Cornellà i el Grup de Caramelles de Sant Miquel de Campmajor participen conjuntament en una sèrie de concerts postconfinament. Les formacions tornaran a actuar en directe després de més d’un any, a causa de la pandèmia.

Aquesta petita gira per diversos municipis començarà aquest diumenge 25 a la plaça de les escoles de Sant Miquel de Campmajor. En total, hi ha quatre actuacions programades. A més de la de Sant Miquel, les corals cantaran l’1 d’agost a la plaça de l’església de Cornellà del Terri,;al parc de la Muralla de Banyoles, el 8 d’agost; i l’últim concert serà el 29 d’agost a la seu del Consell Comarcal del Pla de l’Estany.

Esperant una nova Trobada de cantaires

Cada any, les diverses corals de la comarca organitzen la tradicional Trobada de cantaires, que s’ha hagut de suspendre els últims dos anys. La directora de la coral Veus de l’Estany, Carme Cornellà, ha explicat que, tot i que no es pot considerar la que seria la 20a trobada, sí que aquests concerts programats són una forma de començar a tornar a la normalitat.

Assajos telemàtics

La pandèmia ha afectat les diverses activitats culturals. També els concerts i assajos de les corals. Carme Cornellà ha explicat que tot i les restriccions, en el cas de la coral Veus de l’Estany, han utilitzat les noves tecnologies per seguir assajant, cada dimarts de forma telemàtica des de casa.

Als concerts d’aquest estiu, cada formació oferirà el seu repertori, tot i que també es podran veure dues cançons que els cantants oferiran tots junts: ‘Himne a l’alegria’ i ‘Te’n vas lluny’. Les actuacions als diversos pobles de la comarca es faran a les 20.00 h.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text