Sanitat, Salut

Banyoles

La Clínica Salus de Banyoles estrena noves instal·lacions d’urgències amb entrada exclusiva

Ràdio Banyoles

Divendres 18 de setembre 2020 · 13:15

La remodelació s’emmarca dins el projecte de renovació global de la planta principal del centre, que s’ampliarà amb un nou servei de ressonàncies.

 

La Clínica Salus Infirmorum ha inaugurat aquest dijous unes noves instal·lacions d’urgències. L’àrea, que atén tant a usuaris del Servei Català de la Salut com a usuaris privats, compta a partir d’ara amb una entrada independent, tres boxes d’atenció individual i una nova àrea d’observació amb dos llits, ampliant notablement l’atenció a la població de la comarca.

 

A més, i en el context actual de pandèmia, s’ha ampliat el nombre de sales d’espera a dues per oferir un major confort i millorar encara més les condicions de prevenció i seguretat davant la Covid-19.

 

El gerent de la Clínica, Àngel Gómez, ha detallat que les noves urgències s’ubiquen a les antigues consultes de trauma, amb accés per darrere l’edifici, cosa que permet que tinguin uns circuits exclusius i independents d’altres àrees.

 

Renovació de la planta principal i nou servei de ressonància

 

L’estrena de les noves urgències s’emmarca dins el projecte de renovació global de la planta principal de la Clínica, que té l’objectiu d’oferir un espai més accessible i proper als seus usuaris. El que es busca és aconseguir una redistribució ordenada de les diferents estances, permetent ampliar i acollir nous serveis.

 

La planta comptarà amb una entrada a la Clínica “oberta i més accessible”, amb una nova àrea de recepció, una unitat de serveis diagnòstics per la imatge, quatre nous consultoris de traumatologia i un box de consultes polivalent. A més, també es preveu inaugurar un nou servei de Ressonància Magnètica, evitant desplaçaments a Girona per poder fer aquestes proves.

 

Està previst que tota la reforma i redistribució d’espais de la Clínica Salus estigui enllestida a finals d’octubre.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text