Estany

Banyoles

La barca Tirona torna a l’Estany després de canviar-li les bateries i fer-li un manteniment

Ràdio Banyoles

Dimarts 19 d’octubre · 14:12

La reparació, a càrrec de l’Ajuntament, ha tingut un cost de 85.000 € i els treballs s’han allargat menys d’una setmana.
F: Ajuntament de Banyoles
F: Ajuntament de Banyoles

Un camió i una grua de grans dimensions han tornat a l’aigua la barca Tirona, que des de dimarts passat estava estacionada a l’aparcament de l’antic restaurant La Masia per canviar-li les bateries elèctriques. Els treballs s’han allargat poc menys d’una setmana i també s’ha aprofitat per fer les tasques de manteniment a què se sotmet anualment l’embarcació.

El regidor de Medi Ambient i Batlle d’Aigües de Banyoles, Albert Tubert, detallava fa una setmana que l’actuació, a càrrec del consistori, ha tingut un cost de 85.000 €. L’inici dels treballs s’havia retardat a causa de la pandèmia, però finalment s’han pogut dur a terme.

La barca Tirona és propietat de l’Ajuntament, tot i que la gestió i explotació la duu a terme una empresa privada per mitjà d’una concessió administrativa.

Tant la retirada de la barca de l’aigua com els treballs de retorn els ha dut a terme maquinària especialitzada de grans dimensions. Les maniobres s’han allargat durant el matí i han generat expectació a la zona de sortida del camp de regates.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text