Societat

Banyoles

L’oposició de Banyoles critica la gestió de l’avaria telefònica per part de l’equip de govern

Ràdio Banyoles

Dimarts 1 de desembre 2020 · 13:45

Convivència i ERC consideren que ha faltat informació a la ciutadania i lamenten que la ciutat ha quedat enrere pel que fa a connectivitat.

 

L’avaria telefònica que la setmana passada va afectar diferents barris de Banyoles ha sigut protagonista al ple d’aquest dilluns. Abans del torn de precs i preguntes per part dels diferents grups, el regidor d’Urbanisme, Albert Tubert, es va avançar explicant els detalls de l’avaria i l’actuació de l’Ajuntament que, segons el regidor, ha tingut un diàleg permanent amb la companyia i amb els veïns afectats.

 

Convivència pregunta pel protocol de comunicació

 

L’explicació no va convèncer a l’oposició, especialment Convivència i Progrés i ERC, que al seu torn van exposar la seva crítica a la gestió d’aquest tema per part de l’equip de govern. El regidor portaveu de Convivència, Quim Fernàndez, va demanar quin protocol de comunicació s’havia seguit per informar de l’avaria, i assegura que Banyoles “ha quedat enrere en connectivitat”, en un moment en què “estar connectats és més important i necessari que mai”.

 

ERC recorda la situació al Barri Vell

 

El portaveu d’ERC, Jaume Butinyà, també va insistir en aquesta qüestió, assegurant que “no pot ser que la ciutat estigui 15 dies sense un servei bàsic com la telefonia”. També és impensable, segons ERC, que hi hagi barris de la ciutat sense fibra òptica, i demana al consistori que “exerceixi de capital de comarca i treballi per tenir unes bones infraestructures”.

 

Albert Tubert assegura que els darrers mesos s’ha treballat intensament per poder fer arribar la fibra òptica al Barri Vell, aconseguint algunes millores. Tot i això, encara manquen carrers per connectar i es continuarà treballant en aquest sentit.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text