Municipal

Banyoles

Jana Soteras, Sandra Pazos i Zaida Vidal encapçalen la llista de Sumem CUP Banyoles a les pròximes municipals

Ràdio Banyoles

Divendres 24 de març · 14:42

La formació ha presentat els cinc primers integrants de la candidatura, amb lideratge femení, que completen Lluís Cardenal i Víctor Carreño.
Pazos (2), Cardenal (4), Soteras (1), Carreño (5) i Vidal (3) seran els 5 primers noms de la llista de Sumem Cup Banyoles a les eleccions del 28 de maig.
Pazos (2), Cardenal (4), Soteras (1), Carreño (5) i Vidal (3) seran els 5 primers noms de la llista de Sumem Cup Banyoles a les eleccions del 28 de maig.

Sumem CUP Banyoles ha presentat aquest dijous els 5 primers candidats de la llista electoral per les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. L’actual regidora de la formació Jana Soteras encapçalarà la candidatura, agafant el relleu a Non Casadevall que, després de dos mandats com a regidor a l’Ajuntament, el darrer com a portaveu, ja va anunciar que no continuaria.

La seguirà, com a número dos, Sandra Pazos, portaveu de la CUP a l’Ajuntament en dos mandats, del 2011 al 2019, que torna a la primera línia política després de quatre anys. En tercer lloc, Zaida Vidal, vinculada a l’assemblea des de fa més d’una dècada; Lluís Cardenal ocuparà el quart lloc; i, en cinquè lloc, Víctor Carreño repeteix de nou la llista entre els cinc primers.

Jana Soteras s’ha mostrat il·lusionada per liderar una llista que prioritza la representació de la dona en el món de la política, en una ciutat que mai ha estat governada per cap dona; alhora que aposta per l’experiència amb persones vinculades tant a la CUP com a l’assemblea de Sumem.

Sumem CUP Banyoles està treballant en la confecció de la llista i del programa electoral, que incidirà en temes com l’habitatge, la mobilitat i els drets de les persones.

La formació té previst presentar pròximament la resta de persones que formaran part de la candidatura que concorrerà a les eleccions municipals del maig.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text