Societat

Banyoles

Costa Perruquer celebra el 60è aniversari de la seva obertura a Banyoles amb una exposició commemorativa

Ràdio Banyoles

Dijous 15 d’abril 2021 · 14:42

S’hi podran veure una vuitantena de fotografies des dels inicis del negoci fins a l’actualitat, passant pels grans congressos internacionals davant de milers de persones.
F: Costa Perruquer
F: Costa Perruquer

Costa Perruquer va néixer l’any 1961 en un primer pis al carrer Santa Maria número 27 de Banyoles, on continua actualment reconvertit en un saló de tres pisos. Josep Costa va ser l’iniciador d’un negoci que des de l’any 1992 regenta el seu fill Ramon Costa, amb una trajectòria internacional.

En una entrevista a aquesta emissora, Costa ha explicat que el seu pare va morir molt jove i des de llavors ell ha estat al capdavant del negoci, que ha anat creixent i passant per diferents fases fins a obtenir un renom internacional.

Ramon Costa explica que des de ben petit tenia clar que es volia dedicar a la perruqueria. De fet, va néixer un dissabte al migdia amb el negoci ple, i sempre va viure envoltat d’aquell ambient particular. De ben jove va entrar a una perruqueria de la costa, i va anar a fer temporades a Londres i París. La seva trajectòria està farcida de gires, congressos pentinant davant milers de persones i treballant per grans estrelles.

F: Costa Perruquer
F: Costa Perruquer

Ramon Costa guarda més de 2.500 retalls de diari de tots aquests esdeveniments que han marcat la seva trajectòria. Alguns d’ells, junt amb fotografies de tots aquests anys, es podran veure a l’exposició commemorativa que es podrà visitar durant un mes a la sala d’actes de l’Ajuntament. La mostra reuneix una vuitantena de fotografies professionals, que ja van ser exposades a Barcelona amb motiu del 40è aniversari de Costa Perruquer.

La inauguració ‘1961-2021: més de 60 anys pentinant a Banyoles’ s’inaugura aquest divendres a 2/4 de 9 del vespre i es podrà visitar a la sala de plens municipal fins a mitjans de maig.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text