Economia

Banyoles

Burger King també s’establirà a Banyoles, amb un restaurant al passeig Mas Riera

Ràdio Banyoles

Dilluns 30 de gener · 14:20

Pendent dels permisos de l’ajuntament, ja ha començat el desmantellament de l’antic negoci i l’establiment de la franquícia tindrà capacitat per a més de 200 persones.
Els treballs per desmantellar les instal·lacions actuals ja han començat.
Els treballs per desmantellar les instal·lacions actuals ja han començat.

Burger King segueix els passos de McDonald’s i s’establirà a Banyoles aquest 2023. La multinacional ha adquirit un terreny d’uns 3.000 m² al passeig Mas Riera de Banyoles, a l’antic concessionari de cotxes Saprauto, davant del supermercat Lidl, per construir-hi un restaurant. Ho ha avançat aquest cap de setmana el Diari de Girona.

L’establiment tindrà uns 300 m², amb capacitat per a una vuitantena de persones i una terrassa exterior amb més d’un centenar de places. En total, doncs, podrà atendre uns 200 clients i també s’hi instal·larà un servei de recollida de menjar des del cotxe i un aparcament per a una cinquantena de vehicles. És un format i mida de restaurant molt similar al que va obrir McDonald’s el desembre passat.

De moment, sense permís concedit

L’Ajuntament de Banyoles té constància de la intenció de l’empresa perquè ha entrat la documentació demanant permís per l’enderroc i la construcció però el consistori encara no ha atorgat cap llicència. L’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, ha aclarit que els tècnics tot just estan analitzant la petició i, si compleix la normativa, es concediran els permisos.

Noguer també ha detallat que cap responsable de l’empresa s’ha reunit amb ell per informar del projecte. L’alcalde recorda que els impulsors de McDonald’s van presentar el projecte i van acordar prioritzar la contractació de persones a l’atur de Banyoles i comarca.

De moment els treballs se centren en desmantellar el negoci anterior i, si no hi ha cap entrebanc amb els tràmits burocràtics, aviat començaran els treballs definitius per establir d'aquí a uns mesos el segon restaurant franquiciat de menjar ràpid a Banyoles.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text