Rem

Banyoles

Bona actuació dels joves remers del CN Banyoles a l’Open de Primavera juvenil i sub-23 celebrat a l’Estany

Ràdio Banyoles

Dimecres 31 de març · 14:33

Destaca el paper de Dennis Carracedo i Aina Arteman, que han quedat concentrats amb la Federació Espanyola.

L’Estany ha acollit aquest passat cap de setmana l’Open de Primavera de rem en categoria juvenil i sub-23, selectiu per la Federació Espanyola.

La secció del CN Banyoles hi ha pres part amb 11 bots i 12 remadors que han firmat un bon paper. Destaquen les actuacions del sub-23 Dennis Carracedo i la juvenil Aina Arteman. Per la seva banda, Carracedo ha aconseguit la medalla d’or en skiff lleger. Mentre que la juvenil Aina Arteman ha acabat sisena de la final A, també en skiff. D’aquesta manera, els dos remers banyolins han aconseguit ser seleccionats per la Federació Espanyola.

Per altra banda, el també banyolí Andreu Boix ha quedat 5è a la final A en skiff i és reserva per la concentració de la selecció juvenil.

L’entrenador de la secció de rem del CN Banyoles, Carles Grabulosa, ha qualificat el paper del cap de setmana de “més que notable”.

Una secció jove amb bones sensacions

Pel que fa a la resta de remadors del Club, Grabulosa ha destacat que es tracta d’una plantilla molt jove, amb esportistes de primer any de juvenil i fins i tot cadet. El tècnic ha reconegut que ha estat una cita dura per alguns d’ells, que en alguns casos han competit amb remadors més grans.

Tot i això, Carles Grabulosa creu que han demostrat el seu bon nivell que caldrà confirmar el curs que ve en aquesta mateixa cita.

L’Open de Primavera juvenil i sub-23 que s’ha celebrat a l’Estany aquest passat cap de setmana ha comptat amb més d’un centenar de remers i remadores, d’una quarantena de clubs de tot Espanya.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text