Bhutan, l'última joia de l'Himàlaia

Ràdio Banyoles

Dimecres 18 de novembre 2020 · 15:21

Bhutan, un país que ben poca gent ha tingut l'oportunitat de conèixer.

Un petit país situat al bell mig de la serralada més gran del planeta, i on en Gerard Castellà ens va explicar la seva experiència des del seient de la seva bicicleta.


Gran descripció de la seva aventura a Bhutan, dins un viatge amb bicicleta de més de 8 mesos creuant les muntanyes més altes del planeta i gran explicació i reflexió personal sobre uns dels trets culturals més importants del país, la cultura Budista.


En Gerard ens feia unes reflexions personals molt interessants sobre aquesta religió, ja que no sempre tot és tal com ens pensem o imaginem.

Sense fronteres - 18 Novembre

Tanquem el programa "Bhutan, l'última joia de l'Himàlaia" amb aquesta tria de fotos d'aquest racó de món que ens va meravellar.


Moltes gràcies @gerard.castella per compartir amb tots els oients del Sense Fronteres aquest viatge de molts mesos amb bicicleta a la cerca de pobles i cultures que habiten al bell mig de les muntanyes més altes del planeta.


Us animem a fer una visita al seu blog www.acopdepedal.wordpress.com i llegir el relat de les seves grans aventures sobre el seient d'una bicicleta.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text