Promoció Econòmica

Banyoles

Banyoles substitueix el Garstròmia pel programa ‘È bo, È mel’, que reivindica la gastronomia i el patrimoni cultural

Ràdio Banyoles

Divendres 30 d’abril · 13:44

La iniciativa serà del 28 de maig al 6 de juny i inclourà la 43a edició de l’Exposició de Flors, que sí que se celebrarà

L’Ajuntament de Banyoles ha anunciat una nova activitat per aquesta primavera. Es tracta de la iniciativa ‘È bo, È mel’ que pretén posar en valor la gastronomia banyolina i el patrimoni cultural de la ciutat. Se celebrarà del 28 de maig al 6 de juny i inclourà la 43a edició de l’Exposició de Flors de Banyoles.

La regidora de Promoció Econòmica i Turisme, Anna Tarafa, ha explicat que l’activitat és una alternativa al Garstròmia, la fira gastronòmica de Banyoles que s’hauria de celebrar durant la primera setmana de juny però que la situació provocada per la Covid_19 impedeix programar. Després d'haver d'anul·lar també la versió de l'any passat, el consistori i els restauradors han decidit apostar per una proposta alternativa, canviant fins i tot el nom i fent servir ‘è mel’, l’expressió banyolina per dir que una cosa és molt bona.

L’Exposició de Flors, del 4 al 6 de juny

L’Exposició de Flors sí que es manté i se celebrarà del 4 al 6 de juny. També incorporarà diverses novetats que permetran veure i descobrir diferents espais de la ciutat decorats amb motius florals per a l’ocasió. De moment no s’han donat els detalls de les propostes, perquè, dependran de l’evolució de la pandèmia i les restriccions vigents en aquell moment.

L’ajuntament preveu donar a conèixer el programa detallat, així com la relació de bars i restaurants participants, a finals de maig.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text