Participació ciutadana

Banyoles

Banyoles reprèn aquesta setmana els consells de barri en el seu format habitual

Ràdio Banyoles

Dilluns 16 de maig · 13:07

Es faran fins al juny i el primer serà el de la Vila Olímpica, aquest dimarts al vespre al gimnàs de l’escola de La Draga.
Foto d'arxiu d'un consell de barri de la Vila Olímpica. F: Ajuntament de Banyoles
Foto d'arxiu d'un consell de barri de la Vila Olímpica. F: Ajuntament de Banyoles

L’Ajuntament de Banyoles reprendrà aquest dimarts els consells de barri, que en els darrers dos anys no s’han pogut celebrar en els formats usuals per la pandèmia. Es tracta dels consells de Sant Pere, Mas Palau, Can Puig, la Farga, Canaleta, la plaça de les Rodes i la Vila Olímpica, que des de finals de 2019 no se celebraven de forma presencial en els mateixos barris.

La regidora de Participació de l’Ajuntament de Banyoles, Clàudia Massó, s’ha mostrat satisfeta de poder reprendre aquest òrgan de participació ciutadana, tot i que ha recordat que durant aquests dos anys han mantingut igualment el contacte amb les entitats veïnals per conèixer les seves demandes.

El primer consell de barri d’aquesta nova tongada serà el de la Vila Olímpica i es farà aquest dimarts a 2/4 de 9 del vespre al gimnàs de l’escola de La Draga. En les reunions es dona compte de les actuacions que s’han fet a cadascun dels barris i dels projectes que s’executen a la ciutat, a més de conèixer les propostes i demandes dels veïns i veïnes.

Els consells de barri es faran fins al juny, tots a 2/4 de 9 del vespre. Després del de la Vila Olímpica, la setmana que ve serà el torn del barri de Can Puig, que es farà el dimarts 24 de maig al gimnàs de l’escola.

Durant el mes de juny, s’han convocat els consells de barri de Les Rodes (1 de juny, sala d’actes de l’ajuntament); de Sant Pere (7 de juny, al casal de barri de Sant Pere); de Canaleta (8 de juny, al socioeducatiu de Canaleta); Mas Palau (13 de juny, al casal de barri de Mas Palau) i La Farga (20 de juny, al casal de barri de La Farga).

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text